header background image
 

Bij het aanplanten en beheren van een boomgaard komt heel wat kijken. Wij hopen u daarom op deze pagina’s de nodige informatie te geven om zelf aan de slag te kunnen.

Heeft u interesse in eigen bomen, maar geen idee welke variëteiten er zoal bestaan, neem dan zeker eens een kijkje op de pagina bomen bestellen, daar kunt u de plantfolder terugvinden. Hierin staan alle bomen die u bij ons kunt bekomen, samen met enkele belangrijke kenmerken. Op de laatste pagina van deze folder vindt u de prijslijst terug.
Als u nog meer over de vruchten te weten wilt komen, kunt u tussen de verschillende fruitfiches hopelijk vinden wat u nodig heeft. Is dit niet het geval, aarzel dan zeker niet om ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te contacteren.

Eenmaal de keuze gevallen is, wordt er overgegaan op aanplanten (dit kan u zelf doen of door onze zustervereniging NBSW Maatwerk vzw laten uitvoeren) en later ook op het beheer van de boomgaard. Voor alle stappen in het proces kunt u terecht op de pagina "Uw eigen boomgaard". U kunt er uitleg vinden over het aanplanten, bemesten, snoeien, enz.

Bomen bestellen

Uw eigen boomgaard

Fruitfiches

Nuttige links